Unbrakonøgle ekstra lang teng tools 3205015 – 320510

82 kr.

Opdag den ekstra lange Unbrakonøgle fra Teng Tools – det ultimative værktøj til præcis og effektiv reparation. Køb nu og løs enhver opgave med lethed.

Køb her

Varenummer (SKU): 9403900202347041 Kategori:

Denne unbrakonøglesæt fra Teng Tools er det ultimative værktøj til enhver entusiast eller professionel. Med sit slidstærke krom-vanadiumstål kan du være sikker på, at dette sæt vil holde i mange år fremover. Det ekstra lange design giver dig en ekstra rækkevidde og gør det nemt at nå selv de mest vanskeligt tilgængelige steder.

De dimensionsmærkede størrelser gør det nemt at finde den rette nøgle til jobbet, og de sorte størrelser fra 1.5 til 2.5 mm sikrer en problemfri identifikation. Uanset om du arbejder på din bil, cykel, motorcykel eller andre projekter, vil dette sæt være uundværligt.

Med en nøglevidde på 10 mm og en længde på imponerende 224 mm er dette sæt designet til at tackle enhver udfordring. Leverandørens art.nr. 320510 garanterer kvalitet og pålidelighed, mens det ergonomiske håndtag sikrer komfort under brug.

Så tag din arbejdsdag til næste niveau med dette unbrakonøglesæt fra Teng Tools. Gør dig klar til at udføre dine opgaver med præcision, effektivitet og stil. Dit værktøj bør aldrig begrænse dig – med dette sæt får du den ultimative frihed til at opnå dine mål. Opgrader din værktøjskasse i dag og oplev forskellen med Teng Tools.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Unbrakonøgle ekstra lang teng tools 3205015 – 320510”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.